اجرای فنس ( مجری فنس ، نصب فنس )
اجرای فنس شیراز و جنوب کشور * صنایع مفتولی حصار گستر در زمینه اجرای فنس کشی و حصارکشی از پیشگامان این فن در جنوب کشور و شیراز میباشد. که به صورت تخصصی کلیه مراحل انواع فنس کشی و حصار کشی را توسط پرسنل متخصص خود در سطح کشور انجام میدهد. این مجموعه با بیش از ۱۰ سال سابقه موفق به اجرای دهها پروژه متوسط و بزرگ شده است. جهت مشاوره و اطلاعات بیشتر با ما تماس بگیرید.
در این مطلب سعی میشود اطلاعات مفیدی در زمینه فنس کشی و حصارکشی به مشتریان عزیز داده شود تا در انتخاب صحیح متریال نصب فنس و نحوه فنس کشی دیدگاه کاملتری در اختیار داشته باشند.
با توجه به مکانی که قرار است محصور شود، کیفیت و میزان امنیت مورد نیاز، متریال فنس کشی متفاوت است به همین دلیل مراحل فنس کشی متفاوت خواهد شد ولی در تمامی فنس کشیها دو مورد مشترک است که شامل پایه فنس و فنس میباشد.
اگر در زمینه انتخاب فنس مورد نیاز خود به اطلاعات بیشتری نیاز دارید به صفحه فنس مراجعه کنید و در مورد انتخاب پایه حصار به صفحه پایه فنس مراجعه فرمایید.
مراحل فنس کشی بهطور خلاصه عبارتاند از :
مشخص کردن چهارگوشه زمین و محل پایه فنس
نصب پایه فنس
نصب فنس
مشخص کردن چهارگوشه زمین و محل پایه فنس :
اولین مرحله در یک حصارکشی این است که چهارگوشه زمین مشخص میشود و در هر قسمت یک عدد میلگرد ۵۰ سانتیمتری در زمین نصب میشود. سپس بین میلگردها ریسمان بسته شده و در فواصل یکسان مکان هر پایه فنس را مشخص کرده و در آن قسمت گودالی حفر میشود (طبق میزانی که پایه فنس در زمین قرار میگیرد)
نصب پایه فنس :
در این مرحله پایه فنس ها را یکییکی در گودالها قرار داده و با بتن پر میشود. در این مرحله دقت در عمود بودن پایهها و در یک راستا بودن تمامی پایهها مهم است. برای این کار میتوان از شاقول و ریسمان استفاده کرد. پس از بتنریزی یک روز زمان نیاز است تا بتن خود را بگیرد. اگر قبل از خشک شدن بتن، فنس نصب شود. پایه فنسها از تراز خارج میشوند.
نصب فنس :
نصب فنس آخرین مرحله در یک پروژه حصار کشی میباشد و نیاز به دقت و تخصص کافی جهت نصب باکیفیت فنس دارد. مراحل نصب فنس بدینصورت است که ابتدای طاقه فنس را به یک پایه وصل میکنید سپس کل طاقه فنس را بازکرده و آن را در حال کشیده و تحتفشار ثابت میکنید به شکلی که فنس کاملاً ایستاده و محکم قرار گیرد. معمولاً برای بستن فنس به پایه فنس از تکههای سیم مفتول گالوانیزه استفاده میشود.
در صورت نیاز به اطلاعات بیشتر در مورد فنس کشی ادامه مطلب را مطالعه کنید.
برای انتقال بهتر این مطلب، یک تقسیمبندی از لحاظ کیفیت حصار کشیها انجام میدهیم.
سه دسته اصلی کیفی فنس کشی :
حصارکشی کیفیت سه : مکانهایی که هدف از حصارکشی آنها فقط جداسازی هست. در این دسته قرار میگیرند و یا اینکه حصارکشی به صورت موقت باشد. کم هزینهترین نوع فنس کشی میباشد و معمولاً حصارکشی زمین زراعی و محصور کردن اطراف حیوانات اهلی در این دسته قرار میگیرند. در این مدل از حصارکشی تنها فنس و پایه فنس نیاز است.
حصارکشی کیفیت دو : حصار کشیهایی که همیشگی هستند و مشتری قصد دارد که کیفیت فنس کشی در طول زمان افت نکند از این مدل فنس کشی استفاده میکنند. تقریباً اکثریت فنس کشیها که در کشور انجام میشود در این گروه هستند. در این مدل علاوه بر فنس و پایه فنس، کمرکش نیز نیاز است که در ادامه به آن میپردازیم. حصارکشی باغهای تفریحی، مجموعههای صنعتی، انبار، حیوانات وحشی، مکانهای ورزشی و برخی از مکانهای امنیتی در این گروه قرار میگیرند.
حصارکشی کیفیت یک : در مکانهایی که قصد دارید به صورت مهندسی و کاملاً استاندارد حصارکشی کنید باید از این مدل استفاده کنید. مجموعههای صنعتی مهم، اماکن امنیتی مهم معمولاً در این گروه قرار میگیرد. یکی از خصوصیات مهم که این سطح کیفی دارد، قابل جابهجا شدن حصار کشی میباشد. استفاده از اتصالات پیچ و مهرهای در این مدل فنس کشی بیشتر انجام میشود. با توجه به نوع نقشه اجرا متریال ها میتوانند شامل فنس، پایه فنس، کمرکش، ساپورت، بیس پلیت، یو بولت، رول بولت، لچکی و … باشد.
اجرای فنس شیراز و جنوب کشور صنایع مفتولی حصار گستر
مراحل دقیق فنس کشی عبارتاند از :
مشخص کردن چهارگوشه زمین
مشخص کردن محل پایه فنس
حفاری محل پایه فنس
نصب پایه فنس
نصب اتصالات بین پایه فنس ها (غیر از حصار کشی کیفیت سه)
نصب فنس
مشخص کردن چهارگوشه زمین :
اولین مرحله شروع فنس کشی مشخص کردن محدودهای است که قصد محصور کردن آن راداریم. پس از مشخص شدن چهارگوشه زمین در هر قسمت یک عدد میلگرد ۵۰ سانتیمتری در زمین نصب میشود. اگر از روی نقش چهارگوشه زمین باید مشخص شود این کار توسط دوربین نقشهبرداری و متخصص انجام میگیرد.
مشخص کردن محل پایه فنس :
برای مشخص کردن محل پایه فنس ها اولین کار ریسمان بندی بین میلگردهایی میباشد که در زمین نصب شده این کار بهاینعلت است که محل پایهها در یک خط مستقیم مشخص شوند. در مرحله بعد باید فاصله بین هر پایه فنس مشخص شود که در ۳ سطح کیفی که در ابتدا توضیح داده شد متفاوت است و معمولاً به این صورت است :
در سطح کیفی سه فاصله بین پایهها ۴ متر
در سطح کیفی دو فاصله پایهها ۳ متر
در سطح کیفی یک فاصله بین پایه حصارها ۲ الی ۳ متر میباشد
طبق فاصله بین هر پایه و فاصله بین هر جفت میلگرد در هر ضلع زمین، تعداد پایه فنس در هر ضلع و فاصله دقیق بین هر پایه را محاسبه کرده و در راستای ریسمان علامتگذاری میشود. نوع علامت میتواند حفر سوراخ کوچک، رنگ و یا یک تکه سنگ باشد.
حفاری محل پایه فنس :
پس از مشخص شدن محل دقیق هر پایه نوبت حفر گودال میشود. بسته به جنس زمین ابزار حفاری میتواند متفاوت باشد. سایز گودال بستگی به این دارد که پایه فنس مستقیم در زمین قرار میگیرد و یا از بیس پلیت استفاده میشود.
بهطور معمول گودالی به قطر ۵۰ سانتیمتر و عمق ۵۰ سانتیمتر باید حفر شود. در حصار کشی سطح کیفی یک از فونداسیون یکپارچه به جای گودال استفاده میشود که در این مورد باید یک کانال طبق نقشه حفر شود.
نصب پایه فنس :
اولین مرحله در نصب پایهها ریختن مقداری بتن مگر در گودالها میباشد و بعد از مدتی شروع به نصب پایه فنس ها میکنیم. هر پایه توسط تراز و یا شاقول، عمود میشود و بتنریزی انجام میشود. در یک راستا نصب شدن تمامی پایه حصارها در کیفیت کار و زیبایی تأثیر بسیاری دارد.
پس از نصب پایهها یک روز زمان نیاز است تا بتن محکم شود و به سراغ مرحله بعد بروید. اگر زودتر از موعد شروع به نصب فنس و یا کمرکش کنید پایه فنس ها از تراز خارج میشوند. اگر از بیس پلیت در این مرحله استفاده میکنید پس از محکم شدن بتن، پایه فنس را روی بیس پلیت نصب کنید.
اجرای فنس شیراز و جنوب کشور صنایع مفتولی حصار گستر تولید کننده و مجری محصولات مفتولی
نصب اتصالات بین پایه فنس :
در حصار کشی سطح کیفی سه این مرحله وجود ندارد. پس از محکم شدن بتن و پایه فنس ها زمان نصب کمرکش فرا میرسد. در سطح کیفی دوم معمولاً اتصالات کمرکشها به پایهها توسط جوشکاری انجام میگیرد و در سطح کیفیت یک، این اتصال توسط یوبلت، البلت و یا اتصالات پیچ و مهره انجام میشود.
پس از نصب کمرکشها اگر از ساپورت در حصار کشی استفاده میکنید نوبت به نصب ساپورت ها میرسد. ساپورت نیز میتواند هم به صورت جوش و هم با اتصالات پیچ و مهرهای نصب شود.
نصب فنس :
نصب فنس آخرین مرحله در یک پروژه حصار کشی میباشد و نیاز به دقت و تخصص کافی جهت نصب باکیفیت فنس دارد. ابتدا طاقه فنس باید باز شود و یکسر فنس به پایه فنسی که از آن میخواهید حصارکشی را شروع کنید وصل میشود و سپس کل طاقه فنس کشیده میشود به صورتی که فنس صاف و محکم قرار گیرد.
برای کشیدن فنس از ابزارهای مختلفی استفاده میکنند ولی معمولاً از تیفور استفاده میشود. میزان کشیدن فنس بسیار حائز اهمیت است. اگر فنس کم کشیده شود درنهایت اصطلاحاً فنس شل و آویزان میشود و کیفیت مطلوبی ندارد. در صورتی که فنس بیشازحد کشیده شود ارتفاع فنس کوتاه میشود و یا ممکن است پایه فنس ها کج شوند.
پس از اینکه فنس به میزان مناسب کشیده شد نوبت به بستن فنس به پایه فنس ها و کمرکشها میشود. در اکثر مواقع از سیم مفتول گالوانیزه جهت بستن فنس به پایه فنس ها استفاده میشود؛ که معمولاً هر ۳۰ سانتیمتر یک اتصال انجام میشود و در برخی از نصبها میتوان از اتصالات پیچ و مهره و یا جوش برای اتصال استفاده نمود. طاقههای فنس را یکییکی به فنس نصب شده باید اتصال داد و این مراحل را تکرار کرد تا پایان
اجرای فنس شیراز و جنوب کشور صنایع مفتولی حصار گستر
جهت اطلاعات بیشتر در مورد نحوه تولید فنس و دستگاه فنس بافی به لینک زیر مراجعه کنید
www.hesargostar.com